Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
17. januar 2014
Flasket
30. januar 2014
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1,049 / 1,014
Bitterhet (IBU)
11,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

4700 g Vienna Malt (8 EBC)
3750 g Hvetemalt (5 EBC)
700 g Carapils (5 EBC)
200 g Crystal malt (120 EBC)

4 bananer most og tilsatt til mesking sammen med malt.

Humle og krydder

-60 min:
30 g Hallertauer Mittelfrüh (4,5 %)

-30 min:
20 g. Tettnang (3,8 %)

-15 min:
30 g Hallertauer Mittelfrüh (4,5 %)

-1 min:
30 g. Tettnang (3,8 %)

Andre ingredienser

-15 min.
2 tsk. gjærnæring
1 ss hvetemel

Meskeinformasjon

Infusjonsmesking 45 min @ 68 grader.
Fly-sparge @ 78 grader

Gjærtype

WLP300

Gjærmengde

2 rør i 3 l. starter

Informasjon om gjæring

13 dager @ ca 17 grader

Kommentarer


[BBcode]