Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
20. januar 2016
Flasket
10. februar 2016
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
26
OG/FG
1,051 / 1,012
Bitterhet (IBU)
18,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4 kg pale malt, maris otter
0,75 kg carared
0,50 kg caramunich 2
0,5 kg munich malt type 2
0.5 kg melanoiden malt

Humle og krydder

ahtanum
cascade
amarillo

Andre ingredienser

1.5 stk whirfloc
0.5 tsgjærnæring

Meskeinformasjon

mesket på 66 grader i 60 minutter

Gjærtype

us-05

Gjærmengde

14 gram

Informasjon om gjæring

gjæret i 3 uker på ca 21 grader på kjøkken, på flasker i 2 uker på badet ca 23 grader.

karbonert med 5.5gram sukker pr. liter

Kommentarer


[BBcode]