Klasse
12A Gueuze lambic
Brygget
6. mai 2012
Flasket
17. mars 2013
Alkoholstyrke
6,1%
Farve (EBC)
5,6
OG/FG
1046 / 1004
Bitterhet (IBU)
2,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
27,0l
Gjærbare ingredienser

2600 g castle hvetemalt
2600 g castle pilsnermalt

Humle og krydder

20 g saaz hel blomst 3% i mesk

Andre ingredienser

100 g eikekuber i gjæringskar

Meskeinformasjon

64 grader 90 minutter
78 grader 10 minutter
10 minutter koketid

Gjærtype

WLP670

Gjærmengde

3 pakker i 4 liter starter

Informasjon om gjæring

Starteren sto alene i ca. 3 måneder før vørteren ble tilsatt. Gjæring på 18-22 grader i ca. 10 måneder.

Kommentarer


[BBcode]