12.5kg 2-row pale malt MARIS OTTER PALE MALT 5 EBC
0.508kg dextrine malt Carapils 5 EBC
0.343kg crystal malt (60 °L) CARAAMBER 70 EBC
0.223kg light Munich malt (4 °L) MUNICH MALT LYS 15 EBC
13.57kg Sum
60g Magnum (60 mins), 14.7% alpha syre
64g Cascades (30 mins), 7% alpha syre
18g Willamette (30 mins), 5.4% alpha syre
220g Cascade (0 mins), 7%alpha syre
132g Cascade (tørrhumling etter 8 dager)
7.5g sukker per liter til flaskekarbonering
56 grader i 15 min
68 grader i 75 min
Koking i 90 min
Wyeast 1217 WC IPA
4 pakker
16 dager ved 22 grader
14 dager ved 22 grader på flaske
Lagring ved ca. 10 grader
For IBU beregning spesifiserte jeg ett minutt for den siste humlingen ved 0 minutter, da kjølingen min ikke er veldig god.