Klasse
2C Märzen
Brygget
22. februar 2013
Flasket
25. mars 2013
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
23
OG/FG
1055 / 1010
Bitterhet (IBU)
29,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
28,0l
Gjærbare ingredienser

2800 gram pils malt
1700 gram vienna malt
2300 gram munich malt
500 gram cara munich malt
300 gram melanoidin malt

Humle og krydder

100 gram saaz 3% 90 minutter
30 gram saaz 3% 15 minutter

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

dekokasjonsmesking
rest 62 grader
rest 67 grader
skylling 75 grader

Gjærtype

saflager w34/70

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

primærgjæring 10 grader 3 uker 17 grader siste dager
sekundær på fat

Kommentarer


[BBcode]