Klasse
9E Imperial stout
Brygget
24. januar 2014
Flasket
8. mars 2014
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
93
OG/FG
1,077 / 1,022
Bitterhet (IBU)
102,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
13,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

4.13 kg TF Maris Otter
740 g TF Brown Malt
495 g TF Black Malt

Humle og krydder

115 g Fuggles 5.1%aa FWH
30 g Fuggles 5.1%aa 30 min

Andre ingredienser

Gjærnæring
Whirlfloc
O2

Meskeinformasjon

90 min 67 grader
5 min 73 grader

Gjærtype

Us-04 og us-05

Gjærmengde

1 pakke av hver

Informasjon om gjæring

18-20 grader over 42 dager.

Kommentarer

Primet med 62 g sukker.


[BBcode]