Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
30. november 2014
Flasket
12. desember 2014
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
19,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,5l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt 1,5 kilo
Hvetemalt 3 kilo

Humle og krydder

Hallertau Mittelfruh 3%
50G, 60 minutter,

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

40C i 10 minutter
51C i 15 minutter
67C i 45 minutter
78C i 5 minutter

Gjærtype

WLP4000

Gjærmengde

to rør i 1,2L starte

Informasjon om gjæring

18C, coldcrush siste to dager. 13 dager totalt

Kommentarer


[BBcode]