Klasse
1C Tsjekkisk pilsner
Brygget
29. desember 2014
Flasket
1. mars 2015
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
10
OG/FG
52 / 13
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

4,5 kg Pilsner Lys "Heidelberg"
1,3 kg Caramel Malt PILS
0,6 kg Caramel Malt PALE

Humle og krydder

30.0 g Perle - Boil 60 min
30.0 g Saaz - Boil 30 min
40.0 g Saaz - Boil 15 min

Andre ingredienser

- Salt- og syretilsetning i meskevannet og spargevannet
- Gjærnæring
-Irish moss

Meskeinformasjon

- 1 step infusion ved 65C 60 minutter
- Mashout ved 77C

Gjærtype

WLP 800

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

- 14 dager ved 12C
- 3 dager ved 16C
- Gradvis nedkjøling til 0C
- 14 dager lagering ved 0C

Kommentarer


[BBcode]