Klasse
11B Mørk sterk belgisk ale
Brygget
28. januar 2017
Flasket
19. februar 2017
Alkoholstyrke
10,0%
Farve (EBC)
45
OG/FG
1089 / 1013
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
33,0l
Mengde ferdig øl
28,0l
Gjærbare ingredienser

6500g Pilsner Malt
5210g Pale Malt
260g Cara Munich 2
130g Cara Aroma
900g Candi Syrup Inc D-180

Humle og krydder

85g Styrian Golding 4% @ 60 min
35g Mittelfruh 2,9% @ 30 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60 min @ 65 grader
15 min @ 77 grader

Gjærtype

WLP530

Gjærmengde

1 rør, 2x 3l starter

Informasjon om gjæring

Åpen gjæring, pitch på 18 grader, free rise til 24,5 grader.

Kommentarer

Candi syrup tilsettes 2 dager etter pitch.


[BBcode]