Klasse
1B Internasjonal lager
Brygget
6. januar 2015
Flasket
27. januar 2015
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1,048 / 1,008
Bitterhet (IBU)
37,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
60,0l
Mengde ferdig øl
54,0l
Gjærbare ingredienser

9,5 kg Pilsnermalt
0,8 kg Münchenermalt

300 gram sukker til karbonering på flasker

Humle og krydder

60 minutter:
50 gram Magnum humle (12,5%)

15 minutter:
60 gram Hallertauer Mittelfrüh (2,85%)

Andre ingredienser

1 tablett Whirlfloc 15 minutter kok
1 tsk Wyeast gjærnæring, 15 minutter kok

Meskeinformasjon

90 minutter, 67 grader
Mashout 5 minutter, 78 grader

Gjærtype

WLP 833

Gjærmengde

4 rør + starter

Informasjon om gjæring

17 dager på 12 grader
4 dager på 15 grader

14 dager karbonering på flasker ved 22 grader

Kommentarer


[BBcode]