Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 8C Oatmeal stout)
Ekstra ingredienser
Patrick Volckmar Vardekaffe
Brygget
15. januar 2014
Flasket
5. februar 2014
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
67
OG/FG
1,063 / 1,014
Bitterhet (IBU)
29,3 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

4 kg Pale Malt, Maris Otter
1 kg Flaket Havre
400 gr Chocolate Malt
300 gr Flaket Bygg
300 gr Caramel 60L
300 gr Roasted Barley
200 gr Amber Malt

Humle og krydder

27,5 gr. Norther Brewer 9,5%AA @ 60 min

Andre ingredienser

70 Gr. Patrick Volckmars Vardekaffe kaldsteepet i 0,7 liter vann (Temp 3C) 24 timer.
Tilsatt ved flasking.

Meskeinformasjon

65C i 75 Minutter
73C i 10 Minutter

Gjærtype

WLP002

Gjærmengde

1 rør, starter

Informasjon om gjæring

3 uker ved 22C

Kommentarer

560 gr (56%) av flaket havre ble toasted i ovnen ved 150 grader dagen før.


[BBcode]