Klasse
8D Porter
Brygget
13. februar 2017
Flasket
27. februar 2017
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
42
OG/FG
1070 / 1018
Bitterhet (IBU)
36,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
15,0l
Mengde ferdig øl
13,0l
Gjærbare ingredienser

4,4kg palemalt
0,5kg caramel crystal 30L
0,3kg Munich 17,7 ebc
0,2 kg Black malt 525 EBC
0,18kg Sjokolade malt (350) EBC

Humle og krydder

Centennial 16 gram 90 min
Northern brewer 30 gram 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67grader 60 min
76 grader 10 min

Gjærtype

us-05

Gjærmengde

1 pakke tørr

Informasjon om gjæring

19 grader 2 uker

Kommentarer

oppskrift basert på Nøgne ø porter


[BBcode]