Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
20. januar 2013
Flasket
25. mars 2013
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1048 / 1012
Bitterhet (IBU)
14,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

Wheat Malt 3 EBC 7000 g
Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 3000 g
Munich Malt 20 EBC 20 EBC 500 g
Pale Malt 7 EBC 7 EBC 2000 g

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfruh 4.6% alpha 80 g 60 minutes

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

10 min på 40 C 15 min på 51 C 45 min på 67 C 5 min på 78 C

Gjærtype

wlp 380

Gjærmengde

2 rør i 3 liter starter

Informasjon om gjæring

gjæret på 16c i 3 dager. 17c i 3 dager 18c i 8 dager

Kommentarer

Tappet fra fat, så litt for klart kanskje?


[BBcode]