Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
7. mai 2014
Flasket
22. mai 2014
Alkoholstyrke
8,3%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1,068 / 1,004
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

5,1 kg pilsenmalt
0,6 kg hvetemalt
0,75 kg lynghonning

Humle og krydder

16 g magnum 14,7 % i 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk: 62°C. 62°C i 40 min og 72°C i 20 min. Utmesk 77°C i 10 min. Skylt mesken med syv liter vann.

Gjærtype

Wyeast 3787

Gjærmengde

1,1dl slurry

Informasjon om gjæring

Starter på 18°C, økt til 19°C etter to dager og satt i romtemperatur (ca 20-21°C) dagen etter. Honningen ble tilsatt nå.

Kommentarer


[BBcode]