Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
13. oktober 2013
Flasket
27. oktober 2013
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
18
OG/FG
1,074 / 1,017
Bitterhet (IBU)
64,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) (5,9 EBC) Oats, Flaked (2,0 EBC)
White Wheat Malt (4,7 EBC)
Caramel/Crystal Malt - 60L (118,2 EBC)
Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC)
Light Dry Extract (15,8 EBC)
Dememera Sugar (3,9 EBC)

Humle og krydder

Cascade [5,50 %]
Columbus (Tomahawk) [14,00 %]
Citra [12,00 %]

Andre ingredienser

Irish Moss
Yeast Nutrient
Gypsum (Calcium Sulfate)

Meskeinformasjon

75 minutter på 65 grader

Gjærtype

White Labs #WLP090

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

14 dager på 18 grader

Kommentarer


[BBcode]