Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
4. mai 2016
Flasket
25. mai 2016
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1,054 / 1,010
Bitterhet (IBU)
100,5 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
53,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

10500,00 g Pale Malt, Maris Otter (3,0 SRM) Grain 1 80,8 %
1000,00 g Munich Malt (9,0 SRM) Grain 2 7,7 %
1000,00 g Wheat Malt, Bel (2,0 SRM) Grain 3 7,7 %
500,00 g Caramel/Crystal Malt - 10L (10,0 SRM) Grain 4 3,8 %

Humle og krydder

100,00 g Simcoe [13,00 %] - Boil 60,0 min Hop 5 60,6 IBUs
100,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 15,0 min Hop 6 27,8 IBUs
100,00 g Amarillo [8,60 %] - Boil 5,0 min Hop 7 8,0 IBUs
100,00 g Amarillo [8,60 %] - Boil 1,0 min Hop 8 1,7 IBUs
100,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 1,0 min Hop 9 2,4 IBUs
100,00 g Amarillo [8,60 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 11 0,0 IBUs
100,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Da Hop 12 0,0 IBUs

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

infusjonsmesket.

Gjærtype

safale us 05

Gjærmengde

2pk

Informasjon om gjæring

Gjær tilsatt direkte i vørter.

Kommentarer


[BBcode]