Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
3. februar 2014
Flasket
23. februar 2014
Alkoholstyrke
5,7%
Farve (EBC)
27
OG/FG
1,057 / 1,014
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

5 kg. Pale
621 g. Munich 25 EBC
420 g. Cara 75 EBC
621 g. Crystal 120 EBC
7 g. Chocolate 1175 EBC

Humle og krydder

10 g. Horizon @ 60
40 g. Cascade @ 10
15 g. Northern Brewer @ 10
10 g. Mosaic @ 10

28 g. Amarillo @ dag 8 (tørrhumle)

Andre ingredienser

1/2 tabl. Whirlfloc
Wyeast gjærnæring

Meskeinformasjon

Innmesk 27 liter.

63 c. i 30 min
70 c. i 20 min
77 c. i 5 min

Skylling 13 liter @ 77 c.

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

23 gram

Informasjon om gjæring

Oksygenert.
19 c. i 5 dager
20 c. i 9 dager
20,5 c. i 6 dager

Kommentarer


[BBcode]