4000g Heidelberg (Bestmaltz)
600g Vienna (Bestmaltz)
300g Caramel Pils (Bestmaltz)
300g Acidulated Malt (Bestmaltz)
60 min 10g Warrior pellets 17%, 30g Saaz pellets 4%
15 min 30g Saaz pellets 4%
3 min 40g Saaz pellets 4%
Kokt i 100 min totalt
55 grader 30 min, 67 grader 60 min, 75 grader 15 min
Kontinuerlig skylling ved 75 grader i 1 time
35l til kok.
Saflager w-34
2 pakker
10,5 grader i 16 dager, hevet til 16 grader i 3 dager.
Stukket om og lagret i gjæringsbøtte 6 uker ved 2 grader.
Tilsatt en pakke samme type gjær og 6g/l sukker ved flasking.
Karbonering 2 uker ved 20 grader. Deretter 6 uker lagring ved 4 grader.