Klasse
2B Wiener
Brygget
7. januar 2014
Flasket
8. februar 2014
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
19
OG/FG
1051 / 1012
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
56,0l
Mengde ferdig øl
53,0l
Gjærbare ingredienser

13 kg Vienna Malt
0,8 kg 30 L Crystal Malt
0,5 kg 60 L Crystal Malt

Humle og krydder

45g Chinook 12% 60 Minutter
160g Crystal 2,5% 5 minutter

Andre ingredienser

Supermoss

Meskeinformasjon

67* C 90 minutter
No mashout
Fly sparge

Gjærtype

Saflager 34-70

Gjærmengde

5 pakker x 11,5

Informasjon om gjæring

Fire uker på 9-10 grader C

Kommentarer


[BBcode]