4 kg pilsnermalt
1 kg Maris Otter
300 g Caramalt (30 EBC)
300 g hvetemalt
30 g sjokolademalt (for farge)
15 min:
15g Centennial 2015 8,5%
15g Mosaic 2015 11,7%
10g Citra 2015 13,5%
5 min:
15g Amarillo 2015 6,8%
15g Centennial
15g Mosaic
15g Citra
Steep 30 min@80grader
60g Amarillo
35g Centennial
30g Mosaic
40g Citra
Dry hop 5 dager:
50 g Amarillo
40g Mosaic
35g Citra
30g Cascade 6,8%
CaCl, gypsum og melkesyre til vannjustering
1/4 tablett Protafloc og gjærnæring på 15 min igjen av kok
Brewer's Clarex og gelatin
Farin til karbonering
Innmesk på 40 grader
45 min på 65 grader
14 min på 72 grader
Utmesk og skylling på 78 grader
Brygget på Speidel Braumeister
WLP001-slurry
En durabelig mengde
Pitch på 14,5 grader, sakte naturlig stigning til 18 grader (i tre dager), deretter 19 i en dag og 20 grader ut.
Blir fortrinnsvis levert via Bryggeland hvis det legges opp til det i år,