Klasse
7B Dunkelweizen
Brygget
31. januar 2017
Flasket
18. februar 2017
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
27
OG/FG
1,055 / 1,004
Bitterhet (IBU)
11,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

0,86kg pils
3kg hvetemalt
1.31 kg Munich 17 EBC
0.16 kg special B
0.16 crystal 40 Lovibond.
0.05 Carafa 800 EBC

Humle og krydder

28 gram mittelfruh på 60 minutter

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesket over natta fra 23 til neste dag kl 07. Ingen vannjustering.

Gjærtype

WLP300

Gjærmengde

4dl tykk slurry

Informasjon om gjæring

17 grader ved pitch, tre minutter ren O2. 17 grader i rommet i 9 dager, ca 20 grader etter det.

Kommentarer

9g/L sukker ved flasking.


[BBcode]