Klasse
10D Saison
Brygget
13. oktober 2012
Flasket
24. oktober 2012
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
10,8
OG/FG
1053 / 1008
Bitterhet (IBU)
31,3 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,5l
Mengde ferdig øl
23,7l
Gjærbare ingredienser

3,8 kg Pilsnermalt
0,55 kg Munchner malt 2
0,55 kg Hvetemalt, lys
0,11 kg Caramunich 2
0,44 kg Sukker

Humle og krydder

40 g East Kent Goldings 6% 60 min
30 g Fuggles 5% 15 min
30 g Fuggles 5% 5 min

Andre ingredienser

Protafloc

Meskeinformasjon

Mesket ved 63 grader i 90 min

Gjærtype

WLP565

Gjærmengde

1 rør i 1 liter starter

Informasjon om gjæring

Dag 1: 20-21*C.
18 timer senere 27*C.
24 timer senere: 31*C.
Dag 3: 29*C.
Dag 6: 20-21 grader.
Dag 11: tapping

Kommentarer

Dette var mitt 6. brygg som jeg er veldig fornøyd med.


[BBcode]