4000 g Maris Otter
500 g Dark Crystal
250 g Chocolate malt
250 g Black malt
150 g Roasted Barley
420 g Røstet havregryn
100 g Carafa Special
Mot slutten av kok:
1000 g DME
Etter primærgjæring:
400 g mørk sirup
25 g Magnum 15 %, 60 min
35 g EKG 4.5 %, 15 min
40 g EKG 4.5 %, 5 min
Vannjustert, irish moss, gjærnæring
70 min 65 grader
WLP007
Slurry fra tidligere brygg
2 uker i romtemperatur, ca. 20 grader, mørk sirup tilsatt etter første uke.
3 uker med 15g/4L eikechips trukket i Bourbon.
Havregryn røstet i ovnen 30 min på 190 grader 1 uke før brygging.
Batchen ble delt i 5, og forskjellige tilsetninger ble gjort. Innsendt del er den med bourbon-eik.