Klasse
3C Doppelbock
Brygget
30. oktober 2016
Flasket
30. november 2016
Alkoholstyrke
8,5%
Farve (EBC)
50
OG/FG
1090 / 1022
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

Munich Malt 5,5 kg
Pilsner Malt 2 kg
Cara Munich 1 1 kg
Cara Munich 2 1kg

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfruh 5% 50 gram 60 min
Hallertauer Mittelfruh 5% 25 gram 30 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesking 50 grader
Mesking 62 grader.

Deler av mesk tatt ut og kokt opp før tilbakeførsel til hoved mesk, gjentatt hvert k15 min gjennom hele meskeperioden (2 timer)

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Hovedfermentering på 8 grader i 14 dager.
14 dager på 4 grader.

Kommentarer


[BBcode]