Pilsner Malt 3 EBC 3800 g
Vienna 7 EBC 2800 g
Aroma Malt 150 EBC 1800 g
Munich Malt 20 EBC 1200 g
Cara Munich I 100 EBC 1500 g
Special B 300 EBC 1200 g
Wheat Malt 3 EBC 600 g
Flaked Wheat 3 EBC 2000 g
Hallertauer Mittelfruh 2.7 % 45 g 60 min
Perle 4.9 % 60 g 60 min
70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer.
3763 Roeselare
2 pk
20 grader. Deretter et år på eikefat.
Bryggedag 11.10.2016
Tatt over på eikefat 16.10.2016. SG =1020-1022.
SG 22.05.2017 = ca 1008/1009
Flaket hvete meskes, sammen med ca. 10 % av malten, separat på 63 gr. i 15 min før det meskes sammen med resten av malten.
3 pk Wyeast 3763 Roeselare Blend. To måneder gammel gjær. Supplerer med ca 80 gram US-05.