Pale malt marris otter 8 ebc 10500g
Crystal malt 30 ebc 800g
Crystal malt 118 ebc 250g
Light dry extract 8 ebc 5000g tilsatt i slutten av koketiden
300gram sukker ved flasking
290 gram columbus tomahawk 16.10% 90 min
75 gram columbus 16.1% 45 min
90 gram simcoe 12% 29 min
75 gram centennial 10% 1 min
199 gram simcoe 12 % 1 min
75 gram centennial 10% 14 dgr tørrhumling
75 gram simcoe 12% 14dgr tørrhumling
75 gram columbus 16.1% 14 dgr tørrhumling
20 gram simcoe 12% 5 dgr tørrhumling
20 gram columbus 16.1% 5 dgr tørrhumling
20 gram centennial 10% 5 dgr tørrhumling
Innmesking 30 min 38 grader
5 min 52 grader
30 min 62 grader
60 min 67 grader
10 min 78 grader
Skyllevann 10 liter 78 grader
Nottingham
33gram
16 dager gjæring ved 18 grader
14 dager ved 18 grader på flasker