7 kg Pilsner Malt
1 kg Special-B Malt
500 g Torrified hvete
500 g Biscuit Malt
500 g sukker (tilsatt ved -20 min. kok)
500 g mørk kandis sukker (tilsatt ved -20 min. kok)
25 g Styrian Goldings 5,4% -60 min.
5 g Northern Brewer 8.5% -60 min.
20 g Styrian Goldings 5,4% - 30 min.
20 g Hallertauer Mittlefrüh 4% - 30 min.
20 g Hallertauer Mittlefrüh 4% -5 min.
10 g Korianderfrø, knust -5 min.
2 tsk. gjærnæring
1 tsk Irish Moss (-15 min)
Maxi-BIAB
Enkel infusjonsmesking, tilsatt 24 liter vann, mesking ved 65 grader i én time.
Batch-skylling med 13 liter vann @ 75 grader.
Wyeast 3787
Gjærkake fra elgr^3
Pitchet på gjærkake fra elgr^3, belgisk tripel etter at denne var stukket om til sekundærgjæringskar etter 8 dagers gjæring.
Startet gjæring ved 25 grader, sank deretter til 20 grader.
Gjæret i 22 dager.