Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
17. januar 2017
Flasket
15. februar 2017
Alkoholstyrke
7,7%
Farve (EBC)
20,8
OG/FG
1068 / 1010
Bitterhet (IBU)
21,2 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

13.00 kg Pilsner
1.00 kg Candi Sugar, Amber

Humle og krydder

100.00 g Styrian Golding B - Boil 75.0 min
30.00 g Saaz - Boil 15.0 min
30.00 g Saaz - Boil 5.0 min

Andre ingredienser

5.00 g Calcium Chloride (Mash 90.0 mins)
5.00 g Calcium Sulfate (Mash 90.0 mins)
1.00 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15.0 mins)
2.00 tsp Yeast Nutrient (Boil 15.0 mins)

Meskeinformasjon

Double infusion mash
Mash In at 62.0 C - 45 min
Saccarification at 68.0 C - 45 min

Gjærtype

White Labs WLP530

Gjærmengde

6 L starter

Informasjon om gjæring

Ferment 2 weeks at 26C
Mature for 2 weeks before bottling

Kommentarer

Make a 6 L starter from a fresh packet of WLP530


[BBcode]