Klasse
2G Klassisk røykøl
Brygget
28. november 2012
Flasket
16. mars 2013
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
56,4
OG/FG
1058 / 1016
Bitterhet (IBU)
32,8 (R)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
46,3l
Mengde ferdig øl
46,3l
Gjærbare ingredienser

500 g chocolate malt
1000 g crystal malt
1300 g pilsner malt
3000 g munich malt
5000 g Weyermann røykmalt

Humle og krydder

68 g Hallertau Tradition pellets 6.8 % 80 min
100 g Tettnang pellets 3.4 % 10 min aroma etter kok

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

20 min ved 52 grader, 60 min ved 66 grader, 5 min ved 78 grader
Speidel

Gjærtype

WLP830 German lager

Gjærmengde

800 ml slurry

Informasjon om gjæring

Gjæret ved ca. 10 grader

Kommentarer


[BBcode]