Klasse
4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale
Brygget
13. februar 2015
Flasket
22. februar 2015
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1053 / 1014
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4,50 kg, BB Pale malt (5,0 EBC), 0,50 kg FMB Munich Malt (26,0 EBC), 0,20 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC)

Humle og krydder

100,00 g Styrian Goldings - Boil 60,0 min Hop 32,2 IBUs

15,00 g Goldings, East Kent [5,70 %] - Boil 30,0min 7,1 IBUs

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

step 1 - 15 min - 35 grader
step 2 - 60 min - 62 grader
step 3 - 15 min - 78 grader

Gjærtype

Nottingham

Gjærmengde

1 pose

Informasjon om gjæring

20 gr i 7 dager

Kommentarer


[BBcode]