Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
21. januar 2015
Flasket
11. februar 2015
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1048 / 1010
Bitterhet (IBU)
15,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

2,4 kg Hveteflak
1,4 kg Pilsnermalt
600 g Viennamalt
300 g Havregryn

Humle og krydder

12 g Magum (11,4%) pellets
20 g Pomeransskall
15 g Knust korianderfrø
10 g Fersk appelsinskall
5 stk Tørket kamilleblomst

Andre ingredienser

1/2 Whirlfloc tablet

Meskeinformasjon

50°C Proteolytic Rest 30 min
65°C Saccharification 75 min
72°C Conversion Rest 20 min
78°C Mash Out 20 min

Gjærtype

Wyeast 3944 Belgian

Gjærmengde

185 mrd celler

Informasjon om gjæring

15 dager gjæring ved 19-23°C
5 dager bunnfelling ved 20°C

Kommentarer


[BBcode]