Klasse
8E Moderne porter og stout
Brygget
8. november 2014
Flasket
22. november 2014
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
66,8
OG/FG
1,070 / 1,017
Bitterhet (IBU)
30,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

8.5kg Pale Malt
0.6 Caramunich
0.5 Chocolate
0.2 Black Patent
0.1 Roasted Barley

Humle og krydder

20g Citra@60 min
20g Citra@10 min
25g Citra@5 min
35g Citra@1 min
50g Citra@8 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesk 60 minutter@69 grader

Batch Sparge

Kok 60 min

Gjærtype

Nottingham

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

14 dager@19 grader

Kommentarer


[BBcode]