Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
6. januar 2018
Flasket
22. januar 2018
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1056 / 1014
Bitterhet (IBU)
13,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
ja
Mengde vørter
56,0l
Mengde ferdig øl
49,0l
Gjærbare ingredienser

6,0 kg Pilsner malt
5,0 kg Hvete malt
0,5 kg Munich
0,75 kg Flaket mais

Humle og krydder

30g Perle kokes i 60 min
50g Hallertau Mittelfruh kokes i 10 min
40g Appelsinskall revet kokes i 5 min
40g Sitronskall kokes i 5 min
20g Koriander(knust) kokes i 5 min

Andre ingredienser

1tab Whirfloc kokes i 15 min
2ts Gjærnæring kokes i 10 min

Meskeinformasjon

Mesking: 75min @ 67gr.
Utmesking: 75min @ 78gr. (meskekar)

Gjærtype

MJ M21 Belgian Wit

Gjærmengde

2 poser

Informasjon om gjæring

Vørter nedkjølt til 25gr, gjær tilsatt dunk.
Gjæret i 16 dager før flasking i 19-22gr.

Kommentarer

56l før kok, 51l etter kok, 49l på gjæringsdunk.

CO2: 5,5gr sukker pr l øl tilsatt i dunk før flasking.


[BBcode]