4,5 kg best malz pale malt
4,5 kg tf maris otter pale malt
1.2 kg cara crystal 120 ebc
0.5 kg caramalt 30 ebc
0.3 kg dark crystal 300 ebc
60 gram chocolate malt 1175 ebc
19 g perle i 60 min.
25 g chinook i 15 min
35 g simcoe blome i 10 min
15 g nelson sauvin i 0 min
15 g horizon i 0 min
Tørrhumle tilsatt etter 7 dager gjering:
10 gram simcoe blome
20 gram athanum
Ingen
Mesket ved 65 °c i 60 min, der vi rørte rundt i vørteren med gjevne mellomrom. Hadde sirkulasjonspumpe på kontinuerlig under hele meskeprosessen. Brukte så 15 min. På å øke temperatur fra 65 - 75 °C.
white labs wlp 001
35 ml
Gjæret i 14 dager ved 18-20 °c.
En amberale brygget på ved åpningen til Stad skipstunell