Klasse
9E Imperial stout
Brygget
9. februar 2015
Flasket
23. februar 2015
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
118
OG/FG
1076 / 1020
Bitterhet (IBU)
63,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
24,5l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt - 63,7%
Roasted Barley - 6,2%
Black Malt - 4,3%
Chocolate Malt - 4,3%
Brown Malt - 1,8%
Carapils - 1,8%
Caramel/Crystal 80L - 1,8%
Carafa lll - 0,6%
1,5 kg Corn Sugar 15,4 %

Humle og krydder

66 gr. Magnum 90 min
37,5 EKG 0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader I 75 min
76 grader I 15 min

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

2 stk. i starter 1,5

Informasjon om gjæring

12 dager 19 grader
2 dager 21 grader

Kommentarer


[BBcode]