Klasse
3D Eisbock
Brygget
Sept. 6, 2015
Flasket
Dec. 12, 2015
Alkoholstyrke
17.0%
Farve (EBC)
43
OG/FG
1.083 / 1.023
Bitterhet (IBU)
23.0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
ja
Mengde vørter
35.0l
Mengde ferdig øl
30.0l
Gjærbare ingredienser

Pilsneralt
Munich Dark
CaraMunich II
Carafa II
Dry Malt Extract

Humle og krydder

Perle (60 min)
Tettnanger (30 min)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader, 60 min

Gjærtype

W-34/70

Gjærmengde

11 pakker tørrgjær

Informasjon om gjæring

Gjæret på 10 grader. Økt til 14 grader etter 1,5 uke i 1 uke, tatt ned til 10 grader og gjæret 1 uke til. Lagt over på fat og modnet på 0 grader i 3 mnd. Fryst fatet og filtrert for å bort vannet. Karbonerte deretter på fat. Flasket med beergun.

Kommentarer


[BBcode]