Klasse
9E Imperial stout
Brygget
14. mars 2014
Flasket
11. april 2014
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
135
OG/FG
1,085 / 1,024
Bitterhet (IBU)
60,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
17,0l
Mengde ferdig øl
16,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt - 5400 g
Munich malt - 400 g
Roasted barley - 400 g
Dark crystal - 300 g
Pale crystal - 200 g
Pale chokolate - 200 g
Chokolate malt - 200 g
Light DME - 200 g
Special B - 100 g

Humle og krydder

47 g Magnum (12%) - 60 min
20 g Northern Brewer (9,2 %) - 15 min
20 g East Kent Goldings (6,5 %) - 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader i 90 minutter - BIAB

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

1,7 liter starter

Informasjon om gjæring

20-22 grader i 19 dager

Kommentarer


[BBcode]