11,5 kilo Maris Otter Pale malt
1 kilo Crystal malt
0,75 kilo Pale Crystal malt
0,75 kilo Carapils
0,25 kilo Melanoidin malt
40 gram Carafa special 3
300 gram sukker til flaskekarbonering
100 gram Magnum (10,2%) 60 minutter
90 gram Centennial (11,1%) 5 minutter
90 gram Amarillo (6,8%) 5 minutter
90 gram Centennial (11,1%) 10 dager tørrhumling
90 gram Amarillo (6,8%) 10 dager tørrhumling
22 gram Gypsum i mesk + 10 gram i skyllevann
11 gram kritt (CaCo3) i mesk
1 tsk Wyeast gjærnæring 15 minutter kok
1 tablett Whirlfloc 15 minutter kok
66 grader i 75 minutter
78 grader i 5 minutter (mashout)
Safale us-05
50 gram
14 dager primærgjæring, 18 grader
14 dager flaskekarbonering, 20 grader