Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
3. desember 2014
Flasket
17. desember 2014
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1,060 / 1,019
Bitterhet (IBU)
22,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
100,0l
Mengde ferdig øl
95,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt - 18000g
Sauer Malt - 2000g
Munich Malt - 2000g
Biscuit Malt - 700g
Melanoidin Malt - 500g
Special B - 100g

Humle og krydder

Perle - 80g, 60 min
Perle - 100g, 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68 degrees for 60 min

Gjærtype

WLP550

Gjærmengde

2

Informasjon om gjæring

Two step starter for the yeast.
Fermentation: 2 weeks, 22 degrees, with last two days with colder teperature.

Kommentarer


[BBcode]