Klasse
10D Saison
Brygget
7. oktober 2015
Flasket
19. oktober 2015
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,053 / 1,009
Bitterhet (IBU)
45,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt
Hvetemalt
Spraymalt
Brunt sukker
Spesialmalt

Humle og krydder

Blanc Hallertau
East kent goldings
Sitronskall
Grapefruktskall
Korianderfrø
Grains of paradise

Andre ingredienser

Irish moss

Meskeinformasjon

Tilsatt på 52 grader opp til 67 i en time
Mashout på 75

Gjærtype

Wlp 550

Gjærmengde

1 rør

Informasjon om gjæring

gjæret på 22 grader i 12 dager

Kommentarer


[BBcode]