Klasse
8D Porter
Brygget
9. februar 2014
Flasket
6. mars 2014
Alkoholstyrke
4,4%
Farve (EBC)
55
OG/FG
1,054 / 1,021
Bitterhet (IBU)
39,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

3000 g Maris Otter (5 EBC)
1630 g Munich mørk (25 EBC)
1000 g Brown malt (180 EBC)
400 g Peat smoked malt (5 EBC)
300 g Lettkokte havregryn
250 g Crystal (120 EBC)
100 g Special B (350 EBC)
100 g Chocolate malt (1200 EBC)
75 g Carafa Special II (1100 EBC)

Humle og krydder

- 60 min:
20 g Northern Brewer (9,5 %)
17 g East Kent Goldings (6,9 %)

-20 min:
20 g East Kent Goldings (6,9 %)

-5 min:
30 g East Kent Goldings (6,9 %)

Andre ingredienser

1 ts. gjærnæring
1 stk. Whirlfloc

Meskeinformasjon

Infusjonsmesking: 60 min. @ 68 grader.

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

2 rør: 1,5 l starter

Informasjon om gjæring

27 dager @ ca 18 grader

Kommentarer


[BBcode]