Klasse
8D Porter
Brygget
24. august 2013
Flasket
10. september 2013
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
60
OG/FG
1,056 / 1,018
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

2.60 kg T.Fawcett Maris Otter
0.30 kg Best Dark Caramel
0.20 kg T. Fawcett Black Malt
0.20 kg T. Fawcett Pale Chocolate
1.80 kg Bryggselv mørk maltekstrakt

Humle og krydder

50g East Kent Goldings 4.5%, 60 min
15g East Kent Goldings 4.5%, 10 min

Andre ingredienser

Foam control
Whirlfloc
pH 5.2 stabilizer

Meskeinformasjon

BIAB
60 min @ 67C
Hever temp til 77C før posen tas ut.

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

11.5g

Informasjon om gjæring

Pitchet ved 18C
17 dager v/ 21-22C

Kommentarer

5g/l priming-sukker.
Ekstrakt tilsatt ved kokestart.


[BBcode]