Klasse
2C Märzen
Brygget
7. februar 2016
Flasket
21. februar 2016
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
26
OG/FG
1,054 / 1,015
Bitterhet (IBU)
24,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

2,5 kg Vienna
1,4 kg Munich
1,4 kg Pilsner
0,2 kg Cara crystal
0,1 kg Special B
0,2 kg Melanoidin

Humle og krydder

Saaz 65 g
Saaz 25 g

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Infusjon 67 grader i 60 min.

Gjærtype

WLP029

Gjærmengde

~300 mrd. celler

Informasjon om gjæring

Pitch @ 15 grader. Gjæret på 10 grader i 5 dager. Så 20 grader i 6 dager.

Kommentarer


[BBcode]