Klasse
7D Weizenbock
Brygget
16. september 2016
Flasket
30. september 2016
Alkoholstyrke
7,7%
Farve (EBC)
65
OG/FG
1079 / 1020
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
42,0l
Gjærbare ingredienser

Wheat Malt 5 EBC 8000 g
Munich Malt 25 EBC 5000 g
Special B 350 EBC 800 g
Sauer Malt 5 EBC 400 g
Chocolate Wheat 1000 EBC 400 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 320 g

Humle og krydder

Perle 4.9 % 100 g 60 min
Hallertauer Mittelfruh 2.7 % 50 g 30 min
Tettnanger 2.1 % 25 g 10 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mash step 37 °C 20 min
Mash step 52 °C 30 min
Mash step 65 °C 60 min
Mash step 78 °C 10 min

Gjærtype

3068 Weihenstephan W

Gjærmengde

ca 1 l. slurry

Informasjon om gjæring

2 dager på 17 grader. Resten på 22-23 i romtemp, uten styring

Kommentarer


[BBcode]