Klasse
9E Imperial stout
Brygget
26. mai 2013
Flasket
11. juni 2013
Alkoholstyrke
7,9%
Farve (EBC)
95
OG/FG
1082 / 1022
Bitterhet (IBU)
90,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 7 EBC 9800 g
Chocolate Malt 400 g
Crystal Malt 135 800 g
Roasted Barley 600 g
Cara Rye Malt 400 g
Dry Medium Extract 1500 g
Billington Muscovado 250 EBC 500 g

Humle og krydder

Chinook 11.6% 150 g 60 minutes
Amarillo 6.5% 100 g 15 minutes
Amarillo 6.5% 200 g 5 minutes

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63 C i 67 min
78 c i 10 min

Gjærtype

Wlp007

Gjærmengde

To rør med starter

Informasjon om gjæring

19-21 c i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]