Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
11. februar 2018
Flasket
23. februar 2018
Alkoholstyrke
5,7%
Farve (EBC)
16,2
OG/FG
1055 / 1012
Bitterhet (IBU)
45,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
15,0l
Mengde ferdig øl
13,0l
Gjærbare ingredienser

3,1 kg Maris Otter
0,3 kg Munich
0,3 kg Cara gold
0,2 kg Special B

Humle og krydder

20 g Citra 20 min
20 g Amarillo 10 min
20 g Simcoe 0 min

Andre ingredienser

Whirfloc
Gjærnæring
Kalsiumklorid
Kalsiumsulfat

Meskeinformasjon

60 min på 67 grader

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

18 grader i 10 dager

Kommentarer


[BBcode]