Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
1. februar 2014
Flasket
16. februar 2014
Alkoholstyrke
13,5%
Farve (EBC)
45,4
OG/FG
1,120 / 1,020
Bitterhet (IBU)
59,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
13,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

Maris otter 83 %
Caramalt 6,8%
Munich Malt 5,1%
Special B 3,4%
Carapils 1,7%

0,5 kg bordsukker

Humle og krydder

70 g Mosaic 90 min
50 g Bobek (styrian)15 min
60 g Bobek (styrian) 2 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader I 75 min
15 min 78 bgrader

Gjærtype

Safale-05

Gjærmengde

2 pk (a 11 gram)

Informasjon om gjæring

19 grader i 12 dager
21 grader i 2 dager

Kommentarer


[BBcode]