Klasse
12B Belgisk fruktlambic
Brygget
22. august 2013
Flasket
4. november 2013
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1,061 / 1,008
Bitterhet (IBU)
29,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
48,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

13.00 kg Pilsner (2 Row) Bel (3.9 EBC) Grain 1 82.3 %
1.00 kg Wheat Malt, Bel (3.9 EBC) Grain 2 6.3 %
0.40 kg Cara Malt (30.0 EBC) Grain 3 2.5 %
0.40 kg Melanoiden Malt (39.4 EBC) Grain 4 2.5 %

Humle og krydder

23.00 g Centennial [10.00 %] - Boil 60.0 min Hop 5 11.5 IBUs
23.00 g Centennial [10.00 %] - Boil 35.0 min Hop 6 9.5 IBUs
30.00 g Amarillo Gold [8.90 %] - Boil 20.0 min Hop 7 8.1 IBUs
8 -
30.00 g Amarillo Gold [8.90 %] - Boil 0.0 min Hop 9 0.0 IBUs

Andre ingredienser

1.00 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15.0 mins) Fining

Meskeinformasjon

66'C 60 min

Gjærtype

wlp530

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

Gjæret i 14 dager.
Delt opp i 2 gjæringskar a 25 liter.
Det ene karet ble tilsatt 3 kg Kirsebær

Kommentarer


[BBcode]