Klasse
8C Oatmeal stout
Brygget
26. februar 2013
Flasket
12. mars 2013
Alkoholstyrke
5,7%
Farve (EBC)
62
OG/FG
1060 / 1016
Bitterhet (IBU)
26,6 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
18,0l
Mengde ferdig øl
15,0l
Gjærbare ingredienser

3400 gram Maris Otter pale malt
400 gram Roasted Barley
450 gram lettkokt havregryn
100 gram Chocolate malt
100 gram Caramel/Crystal malt

Humle og krydder

30 gram Fuggles 5.0% 60 min
20 gram Fuggles 5.0% 15 min

Andre ingredienser

Kalsiumcarbonat 12 gram i mesken.

Meskeinformasjon

68 grader 60 min

Gjærtype

WLP028

Gjærmengde

2 liter starter.

Informasjon om gjæring

22 grader 14 dager.
2 uker modning på flaske

Kommentarer


[BBcode]