Klasse
1C Tsjekkisk pilsner
Brygget
6. januar 2017
Flasket
20. februar 2017
Alkoholstyrke
5,64%
Farve (EBC)
6,9
OG/FG
1,063 / 1,020
Bitterhet (IBU)
40,51 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

Weyermann Bohemian Pilsner
Weyermann Carapils

Humle og krydder

Northern Brewer (bitterhet)
Saaz (aroma)

Andre ingredienser

Irish moss
Gjærnæring

Meskeinformasjon

10 min - 50 deg C
30 min - 60 deg C
30 min - 70 deg C

Gjærtype

WLP 802

Gjærmengde

2 pk + gjærstarter

Informasjon om gjæring

Gjærstarter ble laget av 2 pk WLP 802 i 4 liter DME (OG 1.04).
Gjæret på 9 deg C i 14 dager. Diacetylrest ble utført i løpet av 5 dager med maksimal temperatur på 18 deg C. Overført til carboy og dertter "coldcrashet" ned til 0.5 deg C. Der den befant seg inntil flasking. Flaskene har deretter stått mørkt ved 12 deg C.

Kommentarer


[BBcode]